Τραυματίστηκε και ο Λιονέλ Μέσι! Έπεσε «θύμα» της καραντίνας

Η πολύμηνη καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι το νέο θύμα με ελαφρύ τραυματισμό.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απουσίαζε από την προπόνηση της Πέμπτης, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος, και την Παρασκευή έκανε «συγκεκριμένη δουλειά για την αποφυγή κινδύνων, καθώς απομένουν οκτώ ημέρες για την πρώτη δέσμευση του πρωταθλήματος» ανέφεραν οι Καταλανοί.


Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε και αναρρώνει, αφού η Μπάρτσα ενημέρωσε πως: «Ο παίκτης έχει μείνει στο γυμναστήριο αναρρώνοντας από έναν πόνο στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του».

Ο Μέσι έχει μια μικρο-ρήξη,δηλαδή έναν τραυματισμό μικρής κλίμακας που θα πάρει 7 με 10 μέρες για να είναι πανέτοιμος, αλλά συνάμα τον καθιστά αμφίβολο για την επανέναρξη της La Liga εναντίον της Μαγιόρκα.

Ένας φυσιοθεραπευτής από το σύλλογο επισκέφθηκε τον Λιονέλ στο σπίτι του την Πέμπτη για να συνεχίσει τις εργασίες αποκατάστασης.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο επιστρέφει στη δράση, αφού η La Liga ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών και δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για… ρεπό.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί