Τουρκικά ΜΜΕ για Φορτούνη: «Ο Έλληνας μαέστρος για την Φενέρμπαχτσε»

Ήταν να μην γίνει η αρχή… Το όνομα του Κώστα Φορτούνη κυριαρχεί στα τουρκικά ΜΜΕ και στα δημοσιεύματα που μεταφέρουν τις πληροφορίες για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Φενέρμπαχτσέ.Τα περισσότερα από αυτά πλέκουν το εγκώμιο του ερυθρόλευκου άσου, με τίτλους όπως «Ο Έλληνας μαέστρος για τη Φενέρμπαχτσέ».Τα ρεπορτάζ αυτά υποστηρίζουν ότι η τουρκική ομάδα θέλει τον […]

Ήταν να μην γίνει η αρχή… Το όνομα του Κώστα Φορτούνη κυριαρχεί στα τουρκικά ΜΜΕ και στα δημοσιεύματα που μεταφέρουν τις πληροφορίες για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Φενέρμπαχτσέ.
Τα περισσότερα από αυτά πλέκουν το εγκώμιο του ερυθρόλευκου άσου, με τίτλους όπως «Ο Έλληνας μαέστρος για τη Φενέρμπαχτσέ».
Τα ρεπορτάζ αυτά υποστηρίζουν ότι η τουρκική ομάδα θέλει τον Φορτούνη, υπογραμμίζοντας ότι ένα από τα στοιχεία που ενδεχομένως να ενισχύουν το ενδεχόμενο μεταγραφής να είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πέλκα.
Κάποια από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν και εκτιμήσεις για το ποσό το οποίο ενδεχομένως να φτάσει η μεταγραφή του. Όπως υποστηρίζουν ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ να είναι αρκετό για να πει ο Ολυμπιακός το «ναι» στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί