Τούχελ: “Αν έχετε τις ‘μπάλες’, ρωτήστε στα αποδυτήρια”

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 της Λειψίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ωστόσο, γι’ ακόμη μία φορά οι δημοσιογράφοι δεν πείστηκαν από την εικόνα της γαλλικής ομάδας και ρώτησαν τον Τόμας Τούχελ για το μέλλον του στους Παριζιάνους, αλλά και για την έλλειψη ρυθμού των ποδοσφαιριστών του. Ο Γερμανός τεχνικός […]

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 της Λειψίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ωστόσο, γι’ ακόμη μία φορά οι δημοσιογράφοι δεν πείστηκαν από την εικόνα της γαλλικής ομάδας και ρώτησαν τον Τόμας Τούχελ για το μέλλον του στους Παριζιάνους, αλλά και για την έλλειψη ρυθμού των ποδοσφαιριστών του.

Ο Γερμανός τεχνικός εκνευρίστηκε με την ερώτηση και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: “Δεν είχαμε ρυθμό σήμερα. Έχω την αίσθηση ότι ρωτάτε πάντα το ίδιο πράγμα. Μπορείτε να ρωτήσετε στα αποδυτήρια τους παίκτες, αν έχετε ‘μπάλες’ να το κάνετε. Αν έχεις το κουράγιο, μπορείς”.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η ομάδα του, η οποία είχε το 40% της κατοχής, αμύνθηκε με καρδιά και δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη, εφόσον η Παρί πήρε εν τέλει τη νίκη.

“Τα παιδιά ήταν… πεθαμένα. Δεν είχαμε ευκαιρίες σήμερα απέναντι στην Λειψία, αμυνθήκαμε με καρδιά και αλληλεγγύη όλοι μαζί. Κερδίσαμε και δεν θα ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό. Λέγατε ότι θέλαμε την νίκη και την πήραμε. Έχουμε πολλούς τραυματίες, επτά ανά παιχνίδι. Αν περιμένετε την Παρί να κερδίζει με δυνατά στατιστικά, είναι δικαίωμά σας” σχολίασε ο Τόμας Τούχελ.

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί