Τότεναμ: Φωτιά στο κτίριο του γηπέδου όπου λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στο Tottenham Hotspur Stadium, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε κτίριο του γηπέδου, όπου λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού με την πυροσβεστική να εκκενώνει το κτίριο, βγάζοντας με ασφάλεια έξω από αυτό 300 άτομα. Συναγερμός σήμανε στις τάξεις των ιθυνόντων της Τότεναμ, καθώς το πρωί της Πέμπτης (02/09) ξέσπασε φωτιά στο […]

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στο Tottenham Hotspur Stadium, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε κτίριο του γηπέδου, όπου λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού με την πυροσβεστική να εκκενώνει το κτίριο, βγάζοντας με ασφάλεια έξω από αυτό 300 άτομα.

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις των ιθυνόντων της Τότεναμ, καθώς το πρωί της Πέμπτης (02/09) ξέσπασε φωτιά στο γήπεδο των “Spurs”, σε ένα κτίριο εννιά ορόφων το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα η πυροσβεστική, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων η λονδρέζικη Standard.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, μετά από μια ώρα μάχης με τις φλόγες. Από το γήπεδο αποχώρησαν με ασφάλεια περίπου 300 άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο, ενώ δεν τραυματίστηκε κανένας.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι από την πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά μόνο σε έναν συμπιεστή αέρα. Μετά τη λήξη του συναγερμού οι φίλοι της ομάδας μπορούσαν να επιστρέψουν στο εμπορικό κατάστημα της ομάδας.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί