Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος για Φαν Σιπ: “Θα κριθεί από τις πράξεις του”

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασαν την απόφαση του Τζον Φαν Σιπ να αποκλείσει τον Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική, τονίζοντας ότι όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Ο Βασίλης Τοροσίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super ΜΠΑΛΑ του Mega το βράδυ της Κυριακή (20/9), ενώ υπήρχε σύνδεση και με τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ και […]

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασαν την απόφαση του Τζον Φαν Σιπ να αποκλείσει τον Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική, τονίζοντας ότι όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super ΜΠΑΛΑ του Mega το βράδυ της Κυριακή (20/9), ενώ υπήρχε σύνδεση και με τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ και κουμπάρο του, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι δυο τους σχολίασαν την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος στην εκπομπή “total football” του “OPEN” τόνισε ότι θέτει εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον κεντρικό αμυντικό της Ουέσκα, Δημήτρη Σιόβα, λόγω των δηλώσεών του μετά το ματς με το Κόσοβο.

“Μου βάζετε δύσκολα. Καταρχάς πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα δεν είναι ούτε ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Δημήτρης. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Οι άνθρωποι που είναι σε θέσεις παίρνουν κάποιες αποφάσεις και γι αυτές κρίνονται. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει. Το αν δεν είμαι στην Εθνική ομάδα, είναι κατά ένα μέρος κι επιλογή δική μου στο τι θέλω. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Το μόνο που εύχομαι είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική”, υποστήριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης με τη σειρά του τόνισε:

“Αυτό που είπε ο Σωκράτης είναι σωστό. Ο προπονητής αποφασίζει, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Το ποιος θα είναι και πότε θα είναι, το επιλέγει ο ίδιος. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Επιλέγει να μην έχει κάποια παιδιά στην Εθνική. Μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουν κάποια παιδιά είναι, θα έπρεπε να γίνει μια συζήτηση τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Κώστα. Να μην αιωρείται σε κάθε κλήση που γίνεται στην Εθνική, αυτή η κατάσταση. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν είναι κακό αυτό φυσικά. Καλό είναι όμως να το ξεκαθαρίζει, ειδικά για κάποια παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους στην Εθνική ομάδα. Αυτό που ευχόμαστε είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική ομάδα, γιατί μέσα από αυτή αναδεικνύεται επίσης το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Από Sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί