Τον πρώτο λόγο για Νιάς ο Παναθηναϊκός

Το μέλλον του Σεχ Νιας έχει αρχίσει ήδη να γίνεται θέμα συζήτησης, μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός έχει κερδίσει μια θέση στο σχήμα των «πράσινων», γεγονός που άνοιξε τη συζήτηση για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι. Ο δανεισμός του από την Λιλ ολοκληρώνεται τον […]

Το μέλλον του Σεχ Νιας έχει αρχίσει ήδη να γίνεται θέμα συζήτησης, μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός έχει κερδίσει μια θέση στο σχήμα των «πράσινων», γεγονός που άνοιξε τη συζήτηση για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι.

Ο δανεισμός του από την Λιλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, χωρίς οψιόν αγοράς, καθώς οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και ο λόγος της παραχώρησής του ήταν για να πάρει παιχνίδια

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο τρόπος για να μείνει ο Νιάς στον Παναθηναϊκό είναι η επέκταση του δανεισμού του για έναν χρόνο, σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό της Λιλ για τη νέα σεζόν.

Παρότι είναι νωρίς για εκτιμήσεις, θεωρείται δεδομένο πως οι πράσινοι έχουν προτεραιότητα σε αυτήν την περίπτωση, αφού ο παίκτης έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και συνεχώς βελτιώνεται.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί