To βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε: Η πρώτη μονομαχία του Τζόρνταν με τον 19χρονο Κόμπι!

Σε ρυθμούς «Last Dance» κινούνται οι Σικάγο Μπουλς, ειδικότερα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση και η στελέχωση του front office και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το αποψινό (αφού προβάλλεται νωρίτερα στις ΗΠΑ) επεισόδιο του ντοκιμαντέρ , είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, που έφυγε από τη ζωή και […]

Σε ρυθμούς «Last Dance» κινούνται οι Σικάγο Μπουλς, ειδικότερα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση και η στελέχωση του front office και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το αποψινό (αφού προβάλλεται νωρίτερα στις ΗΠΑ) επεισόδιο του ντοκιμαντέρ , είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, που έφυγε από τη ζωή και κατά πολλούς έφτασε πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον στο μεγαλείο του Μάικλ Τζόρνταν.

Άλλωστε, ο αδικοχαμένος Αμερικανός δεν το είχε κρύψει ποτέ ότι το πρότυπό του ήταν ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς.

Στο πλαίσιο όλων αυτών, μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι «ταύροι» παρουσιάζουν την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ το 1997, όταν ο τότε γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς ήταν μόλις 19 ετών.

Μάλιστα, στην ολοκλήρωση του βίντεο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τζόρνταν, που σχολίασε με άκρως κολακευτικά σχόλια την παρουσία του μέλλοντα Hall of Famer.

«Σίγουρα πρόκειται για έναν απόλυτα ταλαντούχο νεαρό. Μπορείς να το δεις αυτό. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι απλά θέμα χρόνου να καταλάβει πόσο καλός είναι. Θα γίνει ακόμα καλύτερος, αν συνεχίσει να βελτιώνεται».

Δείτε το βίντεο των Σικάγο Μπουλς:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί