Η φρενίτιδα που έχει καταλάβει τους Άγγλους για τον τελικό του EURO με την Ιταλία και το ενδεχόμενο να κατακτήσουν την κούπα τα «τρία λιοντάρια» έχει ήδη κάνει την εμφάνιση.
Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα petition (αίτημα διαδικτυακών υπογραφών) ώστε η 12η Ιουλίου, η επομένη του τελικού του EURO, να είναι εθνική αργία, αν η Αγγλία κατακτήσει την κούπα.
Το εν λόγω petition μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 132.000 υπογραφές και το σίγουρο είναι ότι ο αριθμός θα αυξάνεται.
England fans have started a petition to have a national holiday the day after the Euro 2020 final 😅 pic.twitter.com/htOQMzhG1S
— ESPN FC (@ESPNFC) July 8, 2021
(Sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες









