Το παλεύει για Ολυμπιακό ο Τσιγκρίνσκι

Το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σίγουρα έχει μεγαλύτερη αίγλη από το αυριανό με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ΑΕΚ. Ωστόσο, η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη να κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσίασε στο Europa League. Ο Μάσιμο […]

Το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σίγουρα έχει μεγαλύτερη αίγλη από το αυριανό με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη να κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσίασε στο Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα «τσεκάρει» το ιατρικό δελτίο, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι στη Ριζούπολη και φυσικά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Τα ευχάριστα για τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή των Λιβάγια, Μπακάκη και Λόπες, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αποκόμισε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μάλιστα, είναι δύσκολο να προλάβει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αν και θα προσπαθήσει για το αντίθετο κόντρα στις εις βάρος του πιθανότητες.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί