Το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σίγουρα έχει μεγαλύτερη αίγλη από το αυριανό με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ΑΕΚ.
Ωστόσο, η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη να κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσίασε στο Europa League.
Ο Μάσιμο Καρέρα «τσεκάρει» το ιατρικό δελτίο, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι στη Ριζούπολη και φυσικά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
Τα ευχάριστα για τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή των Λιβάγια, Μπακάκη και Λόπες, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.
Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αποκόμισε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μάλιστα, είναι δύσκολο να προλάβει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αν και θα προσπαθήσει για το αντίθετο κόντρα στις εις βάρος του πιθανότητες.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μόνο αν διαβάσεις Λιακόπουλο, μπορείς να εξηγήσεις τι εξελίσσεται σε σχέση με την Μ. Ανατολή
- Η μουσική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τη συγκέντρωση, ακόμη κι όταν έχει θόρυβο
- Και η Μάλτα θα αναγνωρίσει επισήμως παλαιστινιακό κράτος
- Θεσσαλονίκη: Έσφαξε αρνί στο Σέιχ Σου για να τιμήσει το κουρμπάνι – Κακουργηματική δίωξη σε 51χρονο
- Ο επικεφαλής του ιρανικού οργανισμού ατομικής ενέργειας επισκέπτεται τη Μόσχα
- Ολοκληρώθηκε η τετραμερής αεροναυτική άσκηση «Eunomia 6-25»
- Χάρι Στάιλς: Τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Βερολίνου με εντυπωσιακό χρόνο κάτω από τρεις ώρες, vid
- Χρυσοχοΐδης: «Εξειδικευμένοι αστυνομικοί θα περιπολούν μέσα σε καταυλισμούς Ρομά»
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε χώρο επιχείρησης στον Ασπρόπυργο
- ΜΤΠΥ: Στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για χορήγηση δανείων
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
