«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που κατάφερα αλλά ήθελα κάτι παραπάνω, κάτι μου έλειπε σήμερα. Το πάλεψα. Στο τέλος άρχισα να ξυπνάω, το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό, θα πήγαινε για μεγάλο άλμα. Πήγαμε να το ρισκάρουμε στο έκτο αλλά δεν έκατσε. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια, είναι δύσκολος αγώνας».
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Σαν επίδοση ήθελα κάτι παραπάνω, για μένα, να το ευχαριστηθώ πιο πολύ».
Για το τί είπε με τον Πομάσκι:
«Του είπα ότι δεν ήμουν καλός. Μου είπε ότι δεν πειράζει, το πήραμε. Εγώ έλεγα συνέχεια ότι δεν ήμουν καλός. Πάντα υπάρχει καλύτερο. Ίσως σε κάποιο άλλο στάδιο σε κάποιους άλλους αγώνες σήμερα να έκανα παραπάνω».
Το μήνυμά του στον κόσμο:
«Ευχαριστώ πολύ. Έβλεπα πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ελπίζω να σας έκανα έστω και λίγο υπερήφανους, να σας έκανα έστω και λίγο να χαμογελάσετε. Καλή επιτυχία και στα άλλα παιδιά. Δεν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αγωνίζονται και άλλα παιδιά».
Ο πρώτος που έσπευσε να αγκαλιάσει τον χρυσό ολυμπιονίκη στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Μίλτο Τεντόγλου, χθες βράδυ ήταν ο μεγάλος αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο «άρχοντας των κρίκων» ήταν μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του καλού του φίλου και όταν πλέον κατέκτησε την πρώτη θέση του χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά για να τον συγχαρεί για την τεράστια νίκη του.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα του Τεντόγλου στους Έλληνες ΕΔΩ
Δείτε την αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από enikos. gr – eleftherostypos. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









