Το μήνυμα της McLaren στη Ferrari για τον Σάινθ

«Φροντίστε τον όπως κάναμε εμείς»: είναι ένα από τα αποσπάσματα του βίντεο με τις ευχές που η McLaren έστειλε στη Ferrari για τον Κάρλος Σάινθ, που φεύγει από τη βρετανική ομάδα για να ενταχθεί στους «κόκκινους» του Μαρανέλο.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά, το ένα μετά το άλλο, ξεκινώντας από τον άλλο οδηγό της McLaren, Λάντο Νόρις, τους τεχνικούς και τον επικεφαλής της ομάδας, Αντρέας Σάιντλ, δώδεκα άτομα εναλλάσσονται λέγοντας μεμονωμένες προτάσεις στα ιταλικά, σε ένα εντυπωσιακό μήνυμα για τον πρώην οδηγό τους, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί με τον Σαρλ Λεκλέρκ από το 2021.

«Στους φίλους μας στη Scuderia Ferrari και στους οπαδούς τους. Σήμερα θέλουμε να σας στείλουμε ένα μήνυμα. Υπήρξατε και είστε μεταξύ των πιο σκληρών αντιπάλων μας. Σεβόμαστε την ιστορία σας όπως σεβόμαστε και τη δική μας. Απολαύσαμε κάθε μάχη εναντίον της κόκκινης ομάδας. McLaren και Ferrari είναι σαν δύο αντίθετοι πόλοι που προσελκύουν ο ένας τον άλλον», αναφέρεται στο βίντεο.

«Είμαστε αντίπαλοι αλλά και φίλοι, και σεβόμαστε τους Scuderia και στους οπαδούς της. Και τώρα, σε αυτήν την ειδική εποχή του χρόνου, θέλουμε να σας δώσουμε ένα δώρο. Τον φροντίσαμε για δύο χρόνια και τον βοηθήσαμε να εξελιχθεί. Τώρα είναι η σειρά σας, φροντίστε τον, όπως κάναμε. Εις το επανιδείν στην πίστα το επόμενο έτος. Γεια σας, αντίο, Καλά Χριστούγεννα!».

naftemporiki/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί