Το καλεντάρι του Champions League – Τότε ξεκινάει ο πρωταθλητής Ελλάδας

Η UEFA γνωστοποίησε το καλεντάρι της για την διοργάνωση του Champions League, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (6 ή 7/7), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει ο επαναληπτικός. Όπως είναι γνωστό, την επόμενη σεζόν η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από μία ομάδα στο Champions League (α’ προκριματικό), αφού […]

Η UEFA γνωστοποίησε το καλεντάρι της για την διοργάνωση του Champions League, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (6 ή 7/7), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει ο επαναληπτικός.

Όπως είναι γνωστό, την επόμενη σεζόν η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από μία ομάδα στο Champions League (α’ προκριματικό), αφού τη σεζόν 2019-20 είχε βρεθεί στην 18η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Η ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, παρουσίασε τις ημερομηνίες της 67ης διαδρομής στην κορυφαία διοργάνωση, 30ή ως Champions League, που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου (προ-προκριματική φάση) και θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου 2022 με τον τελικό στην Αγία Πετρούπολη.

Στους ομίλους συμμετέχουν απευθείας 26 ομάδες: Οι νικητές Champions και Europa League, 4 από Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, 2 από Γαλλία, Πορτογαλία και 1 από Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία, Ολλανδία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί