Το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας μετονομάζεται σε «Κοσμάς Παπανικολάου»

Το όνομα του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με τον Πανελευσινιακό, θα πάρει το Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Ο Κοσμάς Παπανικολάου διετέλεσε παράγοντας και πρόεδρος του συλλόγου επί σειρά ετών και αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία της νεότερης ιστορίας της ομάδας. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα σε ηλικία 73 ετών και τώρα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από εισήγηση της δημοτικής Αρχής, το στάδιο της πόλης θα μετονομαστεί σε «Κοσμάς Παπανικολάου».

Είχε προηγηθεί επικοινωνία του δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, με τη διοίκηση του ΑΣ Πανελευσινιακός, μετά από σχετικό αίτημα, και στις δηλώσεις του, αφού αναφέρθηκε στην προσφορά του Παπανικολάου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, στο ήθος, την ευσυνειδησία και την ανιδιοτέλεια, στη συνέχεια προσέθεσε:

«Ως δημοτική Αρχή έχουμε αποφασίσει να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τους συλλόγους της πόλης μας και να τιμούμε τους ανθρώπους που συνδέθηκαν με αυτόν και τώρα δεν είναι πια κοντά μας. Η μετονομασία του Σταδίου, είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του, αλλά και τις πράξεις του, με τον αγαπημένο μας Πανελευσινιακό.

Από την πλευρά μας, θα συνεχίζουμε να τιμούμε ανθρώπους που διακρίθηκαν για τη συμβολή τους στα δημόσια πράγματα της τοπικής μας κοινωνίας, ακριβώς γιατί πιστεύουμε ότι τα φωτεινά παραδείγματα πρέπει να παραμένουν φωτεινά και να μην λησμονούνται».

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί