Xωρίς να παίξει θετικό ποδόσφαιρο απέναντι στους Αρκάδες, οι Θεσσαλονικείς πήραν το τρίποντο χάρη σε μια μοναδική έμπνευση του Τζόλη και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζίβκοβιτς που κέρδισε ο επιδέξιος νεαρός Ελληνας επιθετικός.
Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες αξιόλογες φάσεις έγιναν. Στην πρώτη από αυτές ο Ινγκασον στο 10′ κέρδισε κεφαλιά στην περιοχή του Αστέρα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Η κομβική φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 37′, όταν ο Ελ Καντουρί έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, ο κ. Φωτιάς δεν είχε την ίδια γνώμη, ο Ντάνι Σουάρες ζήτησε εξηγήσεις από τον Μαροκινό του ΠΑΟΚ, ο τελευταίος τον απώθησε με το κεφάλι και η κατάληξη της “κοκορομαχίας” ήταν να δει με την χρήση του VAR o παίκτης του ΠΑΟΚ την κόκκινη κάρτα και ο Σουάρες την κίτρινη, γεγονός όμως που ελάχιστα δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, που συνέχισε και τέλειωσε με 10 παίκτες.
Με έναν αναιμικό ΠΑΟΚ που περισσότερο προβλημάτιζε παρά ικανοποιούσε, έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο. Με ηγέτη το νεαρό Τζόλη και καλούς συμπαραστάτες τους συμπαίκτες του στην επίθεση, έφτασε στο προσδωκόμενο που ήταν το γκολ και φυσικά η νίκη. Στο 57′ μια ψηλοκρεμάστη σέντρα του Ζίβκοβιτς βρήκε το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 63′ ο Αστέρας έχασε μια εντυπωσιακή ευκαιρία να ανοίξει αυτός το σκορ στην αναμέτρηση, αλλά ο Τίλικα πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ινγκασον, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Τζόλης έφυγε από τα αρισστερά και πριν μπει στην μεγάλη περιοχή με ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου, πετυχαίνοντας με το δικό του 8ο γκολ στην σεζόν και το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 70′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζόλη από τον Πασαλίδη και την «εσχάτη των ποινών» που υπέδειξε ο κ. Φωτιάς μετέτρεψε σε γκολ ο Ζίβκοβιτς, απολοποιώντας την υπόθεση της νίκης της ομάδας του.
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21′ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς (88′ Μουργκ), Καντουρί, Τζόλης (88′ Κρέσπο), Σβιντέρσκι (68′ Τσιγγάρας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Σουάρεθ (60′ Πασαλίδης), Άλβαρες, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ (78′ Γκόμεζ), Βαλιέντε (60′ Ιγκλέσιας), Τίλικα, Σίτο (78′ Τζίμας), Κρέσπι.
(iefimerida – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσοι: Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία θα σήμαινε άμεσο πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ
- Τι εργοστάσιο έπληξαν οι Ρώσοι στην περιοχή του Κιέβου
- Συντάξεις: Εβδομάδα πληρωμών – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες
- Profee: το viral ρόφημα που κάνει θραύση στο TikTok – είναι νόστιμο και σας δίνει ενέργεια, vid
- Λέκκας για σεισμό στο Άγιο Όρος: Είμαστε προβληματισμένοι – Eίναι περίεργο φαινόμενο
- Έχει ελπίδες να πετύχει μια τέτοια κίνηση στην Ελλάδα;
- Η είσοδος του Τραμπ στο κατάμεστο στάδιο: «USA, USA», φώναζε ο κόσμος, video
- Καιρός: Το φθινόπωρο μπορεί να περιμένει – Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία με βοριάδες 6 μποφόρ
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Έγινε αισθητός και στη Θεσσαλονίκη
- Σοκ σε παιχνίδι αμερικανικού ποδοσφαίρου: Υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη, vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
