Το ΑΣΕΑΔ διέταξε επανάληψη του αγώνα Περιστέρι – Λάρισα

Η ΚΑΕ Λάρισα είχε κάνει ένσταση για μια φάση που έγινε 13″ πριν από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησής της με το Περιστέρι στις 19 Δεκεμβρίου του 2020, με την βολή του Βασιλόπουλου να μετρά για δύο πόντους λόγω παρεμβολής του Γουέμπ. Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν με απόφασή του, διέταξε επανάληψη του αγώνα μετά από […]

Η ΚΑΕ Λάρισα είχε κάνει ένσταση για μια φάση που έγινε 13″ πριν από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησής της με το Περιστέρι στις 19 Δεκεμβρίου του 2020, με την βολή του Βασιλόπουλου να μετρά για δύο πόντους λόγω παρεμβολής του Γουέμπ.

Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν με απόφασή του, διέταξε επανάληψη του αγώνα μετά από περίπου τέσσερις μήνες και η διοργανώτρια αρχή πλέον καλείται να χωρέσει ένα ακόμη ματς στο καλεντάρι της, με την κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League να ολοκληρώνεται την Μεγάλη Τετάρτη (28/4).

Όταν λοιπόν αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, η Λάρισα με νίκη θα έχει ελπίδες για την πρόκριση στα playoffs. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με διαφοροποιημένα ρόστερ σε σχέση με το παιχνίδι του Δεκεμβρίου, καθώς επίσης στους πάγκους τους θα βρίσκονται και άλλοι προπονητές.

Από Sport24, Photo Credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί