ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ!!! Στην Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν είναι αναμφίβολα το σίριαλ του καλοκαιριού και όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει αρκετό χρονικό διάστημα. Ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ και οι δικηγόροι του θεωρούν ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος ή με ένα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα των 700 […]

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν είναι αναμφίβολα το σίριαλ του καλοκαιριού και όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει αρκετό χρονικό διάστημα. Ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ και οι δικηγόροι του θεωρούν ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος ή με ένα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του.


Η διοίκηση από την πλευρά της υποστηρίζει πως υπάρχει ρήτρα για να φύγει και πως πρέπει να πληρωθεί για να φύγει και η υπόθεση δεν αποκλείεται να καταλήξει στα δικαστήρια.

Ωστόσο, η «Mundo Deportivo» υποστηρίζει πως ο πατέρας του Μέσι πάει στη Βαρκελώνη για να λύσει το θέμα με την Μπαρτσελόνα. Ο Χόρχε Μέσι αναμένεται στην Καταλονία για συνάντηση, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο πατέρας Μέσι θέλει να λυθεί η συνεργασία, με όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένο τρόπο, μετά και την απόφαση του γιου του, όμως ο ισχυρός άνδρας των μπλαουγκράνα ούτε που θέλει να σκέφτεται πως ενδέχεται να φύγει ο Αργεντινός.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί