Τι έκανε ο τύπος;;; Αυτός είναι ο παίχτης της Γιουβέντους που κλείδωσε τον πρόεδρο της ομάδας στην τουαλέτα!

Η Γιουβέντους παραδοσιακά είναι ένα από τα πιο σοβαρά κλαμπ παγκοσμίως, αλλά έχει ζήσει κι αυτή περίεργα σκηνικά.

Με την οικογένεια Ανιέλι να κατέχει τις μετοχές της από το μακρινό 1923, η Γιούβε ήταν ανέκαθεν μια ομάδα με… βαρύ, σοβαρό προφίλ. Μια ομάδα, μια «επιχείρηση», στην οποία ο καθένας ήξερε τον ρόλο του. Μέχρι που ήρθε το καλοκαίρι του 2006…

Ο υποβιβασμός στη Serie B για το σκάνδαλο Calciopoli έφερε σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση, με τη νεότερη γενιά των Ανιέλι να εμπιστεύεται τους λάθος ανθρώπους. Πρόεδρος, για παράδειγμα, τοποθετήθηκε… κάποιος Τζιοβάνι Κομπόλι-Τζίλι και το «κάποιος» δεν γράφτηκε υποτιμητικά αλλά επειδή… έτσι ήταν.

Και αυτός που το απέδειξε ήταν ο Τιάγκο Μέντες. Ο Πορτογάλος χαφ ήταν θεωρητικά η πιο δυνατή μεταγραφή των μπιανκονέρι το καλοκαίρι του 2007, όταν επέστρεψαν στη Serie A, αλλά γρήγορα κατάλαβε κι αυτός ότι τα πράγματα στο Τορίνο δεν ήταν όπως κάποτε.

Έτσι, μετά από μια έντονη συζήτηση που είχε με τον Κομπόλι-Τζίλι στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου, κατέληξε να κλειδώσει, από τα νεύρα του, τον πρόεδρο στην τουαλέτα, όταν αυτός πήγε εκεί για την ανάγκη του. Σκηνικό που παραπέμπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά να που γίνονται και στις καλύτερες -ή σοβαρότερες- οικογένειες τελικά.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί