Τι έκαναν σήμερα (Δευτέρα 26/7) οι Έλληνες αθλητές στο Τόκιο

Τένις, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, ξιφασκία, σκοποβολή και ορεινή ποδηλασία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην ιστιοπλοΐα, η Βασιλεία Καραχάλιου συνεχίζει εντυπωσιακά την πορεία της στο Laser Radial, καθώς […]

Τένις, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, ξιφασκία, σκοποβολή και ορεινή ποδηλασία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην ιστιοπλοΐα, η Βασιλεία Καραχάλιου συνεχίζει εντυπωσιακά την πορεία της στο Laser Radial, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης έπεσε στη 13η θέση της κατάταξης μετά την έκτη διαδρομή.

Η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε από την 23η στην 21η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην κολύμβηση, ο Απόστολος Χρήστου έκανε αρκετά καλή εμφάνιση (53:41), όμως δεν ήταν αρκετή για να του δώσει την πρόκριση στον τελικό των 100μ. ύπτιο.

Η Δώρα Γκουντούρα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και χάνοντας 15-8 από την εξαιρετική Γιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα, αποκλείστηκε στη φάση των «32» της ξιφασκίας.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης είχε 119/125 βολές στα προκριματικά του σκιτ και πήρε την 20ή θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Περικλής Ηλίας κατετάγη 35ος στην ορεινή ποδηλασία.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί