Τι είπε ο Μεσίνα για τον Μήτογλου

Η προετοιμασία της Αρμάνι έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα μέρες, με τον Έτορε Μεσίνα να κάνει έναν μίνι απολογισμό για όσα έχει δει μέχρι τώρα. Ο Ιταλός τεχνικός εστίασε κυρίως στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα κάνοντας ειδική αναφορά στον Ντίνο Μήτογλου και σε αυτά που περιμένει να πάρει από εκείνον φέτος.


Μεταξύ άλλων ο Μεσίνα είπε:

«Πιστεύω ότι το βάθος μας σαν ομάδα έχει αυξηθεί, πως η αθλητικότητά μας έχει αυξηθεί και η ικανότητά μας να πασάρουμε την μπάλα, έχει βελτιωθεί. Θα χάσουμε βέβαια άλλα πράγματα όπως την ικανότητα του Πάντερ να επιτίθεται απέναντι στις αλλαγές επομένως θα πρέπει να βρούμε λύσεις σε αυτό, τις οποίες πιστεύω θα βρούμε.

Θα πρέπει να επαναφέρουμε την ποιότητα που είχαν ο Μίτσοβ και ο Ρολ όσο έπαιζαν καθώς επίσης και την ενέργεια του Ζακ ΛεΝτέι που είχε τουλάχιστον μέχρι το Κύπελλο Ιταλίας πριν τραυματιστεί. Και ο Μήτογλου αλλά και ο Ρίτσι θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε αυτό το κομμάτι, αλλά γενικά θεωρώ ότι υπάρχει βάθος πάγκου.

Ο Μήτογλου είναι ένας παίκτης 2.10 που μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε δύο θέσεις. Η αθλητικότητά του είναι διαφορετική από αυτή του Κάλεμπ (Ταρζούσκι) ενώ έχει και καλό σουτ».

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί