Τι είπε ο Κορμπεράν στους παίκτες του Ολυμπιακού

Η εποχή του Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε και επίσημα από χθες στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε τον Ισπανό τεχνικό που δεν έχασε καθόλου χρόνο και σήκωσε μανίκια ενόψει φυσικά και των αγώνων με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά του Europa League.


Ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκε δύο ώρες πριν από την έναρξη της προπόνηση στον Ρέντη, ώστε να γνωριστεί με τους παίκτες, τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου και να τρέξει την προετοιμασία για τα κρίσιμα παιχνίδια με τους Σλοβάκους.
Εκεί ήταν παρόντες οι κ.κ. Βρέντζος, Καρεμπέ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα, παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Ο Κορμπεράν απέφυγε τα πολλά λόγια στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους είπε: «Δεν είναι ώρα για λόγια. Μπροστά μας είναι η Σλόβαν και μόνο αυτή σκεφτόμαστε. Οι αποφάσεις που παίρνω θα είναι σύμφωνα με όσα βλέπω στις προπονήσεις. Αυτό που θέλω είναι να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά που θα κάνουμε».


Ο 39χρονος τεχνικός θα επιχειρήσει τις επόμενες τρεις μέρες να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και την βαριά ήττα από την Μακάμπι Χάιφα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί