Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος των «αετών» της Κωνσταντινούπολις τόνισε πως εμπιστεύεται τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης στην Τούμπα και πως οι δύο ομάδες έχουν τα ίδια σήματα και χρώματα,

ενώ στάθηκε ια στις ενέργειες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με την Ελλάδα, τα μηνύματα από εκεί μεταφέρονται. Ωστόσο, αν και είμαστε ευαισθητοποιημένοι, θέλουμε να αφήσουμε την πολιτική έξω από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας.

Θα παίξουμε το παιχνίδι μας κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Η ομάδα του ΠΑΟΚ, επίσης, φοράει ασπρόμαυρα και έχει στο σήμα της τον αετό. Ελπίζω να δείξουν φιλοξενία. Όλοι οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών και ο υπουργός μας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και οι βοηθοί του, επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά και κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους.

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, επίσης, δείχνει το ενδιαφέρον της για εμάς. Όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με ασφάλεια. Εμπιστεύομαι, επίσης, τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτός που αξίζει να νικήσει, θα νικήσει».

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί