Θύρα 7 σε Μαρτίνς: «Έκλεισε ο κύκλος σου»

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε στον Ρέντη και ζήτησε από τον Πέδρο Μαρτίνς να φύγει, καθώς ο κύκλος του στο μεγάλο λιμάνι έχει κλείσει.


Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) αντιπροσωπεία της «Θύρας 7», με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την ήττα από την Μακάμπι και τον αποκλεισμό.

Οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου τα είπαν με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να θέτει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και να ζητάει από τον Πορτογάλο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι πρόκειται για μια από τις χειρότερες εμφανίσεις και ήττες της τελευταίας 15αετίας και επισήμαναν ότι όλοι θα πρέπει να καταλάβουν που παίζουν και τι εστί Ολυμπιακός. Να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στη συνέχεια οι παίκτες αποχώρησαν και η αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» μίλησες στον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά του ζήτησαν να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, καθώς ο κύκλος του έχει κλείσει και πως δεν μπορεί πλέον να προσφέρει κάτι παραπάνω.


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την παρουσία τους στον Ρέντη και όσα είπαν σε παίκτες και Μαρτίνς έστειλαν ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και φυσικά εξέφρασαν την απογοήτευση που νιώθει ο κόσμος, μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα.

TO10, photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί