Απεβίωσε εντελώς αιφνιδιαστικά στα 27 χρόνια του, ο αστέρας του στίβου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Οσμάν Γιουνούζοβιτς. Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε από τον αδελφό του, Ασμίρ και αργότερα από τη Βοσνιακή ομοσπονδία.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γιουνούζοβιτς κατάκτησε αρκετούς τίτλους. Ήταν «χάλκινος» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού το 2015, Βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Βοσνίας στα 3.000 μέτρα, στα 3.000 μέτρα στιπλ, τα 5.000 μέτρα, τον ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sarajevotimes.com, η αιτία θανάτου του οφείλεται σε ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια. Στα τέλη του 2017 ο Γιουνούζοβιτς είχε διακόψει την αγωνιστική δραστηριότητά του λόγω προβλημάτων στο ισχιακό νεύρο, αλλά αργότερα επέστρεψε με επιτυχία στις διοργανώσεις, παρά τις προβλέψεις των γιατρών ότι η ανάρρωσή του θα διαρκούσε πολύ.
patrisnews/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Να φυλάξει τα νώτα της Ρωσίας στην Ασία επιχειρεί ο Πούτιν
- Αγωνία για τους αγωγούς Turkish Stream και Blue Stream – Αγχώνεται η Άγκυρα
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid









