Θρήνος στο NCAA – Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος άσος (vid)

«Σοκ» στο μπάσκετ της Αμερικής, με το θάνατο του 19χρονου Τέρενς Κλαρκ – Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε ένα τροχαίο. Θλίψη στο NCAA με την είδηση του θανάτου του άσου του Κεντάκι, Τέρενς Κλαρκ.

Ο άτυχος 19χρονος βρισκόταν στο Λος Άντζελες όπου έκανε προπονήσεις. Μάλιστα, μια ημέρα πριν, υπέγραψε με την εταιρεία Klutch Sports, για τη συμμετοχή του στο NBA ντραφτ.

Ο Κλαρκ προσπαθούσε να αναρρώσει εγκαίρως από έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, που του άφησε σε ελάχιστους αγώνες στη μοναδική σεζόν της κολεγιακής του καριέρας (9.6 πόντοι, 2.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε οκτώ αναμετρήσεις).

Ο γεννημένος στη Βοστώνη περιφερειακός (2μ.01) είχε μόλις ολοκληρώσει προπόνηση. Το δυστύχημα έγινε στις 14:10 τοπική όταν ο Κλαρκ πέρασε κόκκινο σηματοδότη, εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο, έπεσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε μάντρα ενώ δεν φορούσε τη ζώνη του με τον σωστό τρόπο.

Ο 19χρονος δεν είχε συνεπιβάτη, με τον συμπαίκτη του στο Κεντάκι, Μπι Τζέι Μπόστον (19, 2μ.01), να τον ακολουθεί με άλλο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Κλαρκ άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο, με τη μητέρα του στο πλευρό του, πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο Νόρθριτζ.

newsit/ photo tweet screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί