Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε με το αντίο του ο αρσιβαρίστας – “Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση”

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Έλληνας αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά τον τελευταίο του αγώνα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και την ανακοίνωση της αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση»: με αυτά τα λόγια και δάκρυα στα μάτια ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποχαιρέτισε το άθλημα που υπηρέτησε για 19 χρόνια, την άρση βαρών.

Μετά τον τελευταίο του αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Έλληνας αρσιβαρίστας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, αναφερόμενος στις δυσκολίες που του δείχνουν την πόρτα της εξόδου από τον επαγγελματικό αθλητισμό. Ήταν συντετριμμένος για την εξέλιξη αυτή, αλλά άφησε και σαφείς αιχμές για την απουσία στήριξης.

«Δεν κλαίω από στεναχώρια επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό» είπε μετά την κατάταξη του στην τρίτη θέση του δεύτερου γκρούπ στα 96 κιλά.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω» ξεκαθάρισε, και ζήτησε «συγγνώμη» για το εάν η απόφασή του αυτή φαίνεται σαν να το βάζει στα πόδια.«Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, με δάκρυα στα μάτια: «Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω, θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου και να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί