Θλίψη στο ΝΒΑ, πέθανε ο Τζέρι Σλόαν

Θλίψη στον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τζέρι Σλόαν, σε ηλικία 78 ετών.Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των Τζαζ. Ο Τζέρι Σλόαν, προπονητής της ομάδας της Γιούτα από το 1988 μέχρι το 2011, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών και σκόρπισε την θλίψη στους φιλάθλους και […]

Θλίψη στον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τζέρι Σλόαν, σε ηλικία 78 ετών.
Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των Τζαζ. Ο Τζέρι Σλόαν, προπονητής της ομάδας της Γιούτα από το 1988 μέχρι το 2011, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών και σκόρπισε την θλίψη στους φιλάθλους και στους ανθρώπους του ΝΒΑ.

Ο Σλόαν πάλεψε τα τελευταία χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί πολύ και το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) έχασε την μάχη με την ζωή.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των Τζαζ, που αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που τους οδήγησε δύο φορές στους τελικούς του ΝΒΑ και που ουσιαστικά τους έβαλε στον… χάρτη της ελίτ του «μαγικού κόσμου».

Ο θρυλικός κόουτς ήταν φυσικά μέλος του Hall Of Fame, ενώ το βιβλίο τον ρεκόρ του ήταν γεμάτο: Ο Σλόαν ήταν ένας από τους δύο προπονητές με περισσότερες από 1000 νίκες με έναν σύλλογο, τον οποίο μάλιστα οδήγησε στα πλέι-οφ για 15 σερί χρονιές (1989-2003).

Από Sigmalive

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί