Θλάση ο Κουρμπέλης, δεν πάει με την Εθνική στο Φάρο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Εθνική Ελλάδας, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό. Φυσικά και πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και… αγωνία και για τον Παναθηναϊκό, που δεν γνωρίζει αυτή την χρονική στιγμή τη σοβαρότητα του τραυματισμού για να διαπιστώσει εάν θα και πόσό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού τού από τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ. Ο Κουρμπέλης έχει αγωνιστεί στην αρχική 11άδα της ομάδας στα τελευταία ματς και μάλιστα με αρκετά καλή απόδοση.

Ο Κουρμπέλης δεν θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία με την αποστολή της Εθνικής ομάδας η οποία αναχωρεί στις 11 το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας για την Πορτογαλία, όπου αύριο θα ξεκινήσει η πορεία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο σε ενάμιση χρόνο θα διεξαχθεί στην Γερμανία.

sportfm/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί