Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Σύμφωνα με ενημέρωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων λίγο πριν από το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως ενημέρωσαν οι Σέρβοι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποχώρησε άμεσα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και τέθηκε σε καραντίνα […]

Σύμφωνα με ενημέρωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων λίγο πριν από το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Όπως ενημέρωσαν οι Σέρβοι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποχώρησε άμεσα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του όπως επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Σερβίας.

Ο 24χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα παραμείνει σε καραντίνα για 7 ημέρες μέχρι το επόμενο τεστ για τον κορωνοϊό να βγει αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσει η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τεστ πραγματοποιήθηκαν και στα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Σερβίας χωρίς να βρεθεί κάποιο θετικό και έτσι η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί