Θεσσαλονίκη: Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάστηκε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας

Την ονοματοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη.

Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάστηκε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, παρουσία της μητέρας και συγγενών του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Την ονοματοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αναφέροντας ότι η μητέρα του, εκπαιδευτικός είχε δουλέψει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας ενώ και ο ίδιος είχε ξεκινήσει το σχολείο από το 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας. «Θεωρούμε ότι η οικογένεια έχει μια σύνδεση με την περιοχή της Ευκαρπίας. Από εκεί και πέρα φτάσαμε στο σημείο να πούμε πια ‘όχι άλλη οπαδική βία΄. Το γήπεδο αυτό είναι δίπλα στον περιφερειακό. Χιλιάδες αυτοκίνητα θα περνούν κάθε μέρα από αυτό το σημείο και θα βλέπουν το όνομα του Άλκη. Έτσι δεν θα ξεχνάμε την πιο ακραία μορφή οπαδικής βίας. Ας είναι αυτή μια απαρχή για όλους όσοι έχουν θέση ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, την κυβέρνηση να αναλάβουν εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα μάθουν στα παιδιά μας να είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου μικρών παιδιών, ενώ στην τελετή ονοματοδοσίας παρέστη πλήθος κόσμου.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί