Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε οπαδό του Άρη που έβρισε μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, o 35χρονος και 9 ακόμα οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ζήτησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να μαζέψουν τα πανό που είχαν αναρτηθεί για το παιχνίδι. Όταν η είσοδος τους επετράπη, ο […]

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, o 35χρονος και 9 ακόμα οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ζήτησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να μαζέψουν τα πανό που είχαν αναρτηθεί για το παιχνίδι.

Όταν η είσοδος τους επετράπη, ο 35χρονος και ένας ακόμα οπαδός του Άρη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ασφάλειας της αποστολής του Ολυμπιακού. Το επεισόδιο δεν έλαβε περαιτέρω έκταση.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο δράστης της φραστικής επίθεσης βρέθηκε στα χέρια των αρχών και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τον οπαδό των «κιτρινόμαυρων» βαραίνει η κατηγορία της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.

ΠΗΓΗ: thestival

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί