Θέλουν και τον εξτρέμ στην Αυστρία στον Ολυμπιακό

Σημαντική ήταν (και) για τον Ολυμπιακό η χθεσινή ημέρα, με την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.Άλλωστε, κερδισμένοι από τις επαφές με τους κορυφαίους συλλόγους στο Νησί, με μάνατζερ που κάνουν δουλειές με ομάδες του πρωταθλήματος και της τεχνογνωσίας που θα αποκομίσει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιχαμ θα βγουν και οι Πειραιώτες.Από […]

Σημαντική ήταν (και) για τον Ολυμπιακό η χθεσινή ημέρα, με την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.
Άλλωστε, κερδισμένοι από τις επαφές με τους κορυφαίους συλλόγους στο Νησί, με μάνατζερ που κάνουν δουλειές με ομάδες του πρωταθλήματος και της τεχνογνωσίας που θα αποκομίσει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιχαμ θα βγουν και οι Πειραιώτες.
Από σήμερα, όμως, η προσοχή όλων στην πειραϊκή ΠΑΕ περνάει στο μεταγραφικό μέτωπο, αφού η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.
Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός εξτρέμ, δύο παίκτες που πρόθεση του Μαρτίνς και εκείνων που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα θέματα να είναι η συντομότερη ολοκλήρωσή τους.
Στον Ολυμπιακό θέλουν οι δύο παίκτες, ο αμυντικός και ο ακραίος φορ, να ταξιδέψουν με την «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και η ομάδα θα δώσει έξι σημαντικά φιλικά (με Σάλτσμπουργκ, Ριντ, Σλάβια Πράγας, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κρακοβία και Αρμίνια Μπίλεφελντ).
Για τη θέση του δεξιού μπακ φαίνεται πως γίνεται «παιχνίδι» μεταξύ του Γιάν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι (και πέρσι έπαιξε δανεικός στην Μπράγκα) και τον Τζορτζ Μπάλντοκ που πριν από μερικές ημέρες απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο και κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι ιθύνοντες θα «ζυγίσουν» τα υπέρ και τα κατά κάθε παίκτη.
Σε ό,τι αφορά τη θέση του εξτρέμ, πληροφορίες από το Νησί κάνουν λόγο πως επανέρχεται η περίπτωση του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Ο παίκτης έπαιξε ως δανεικός στη Φέγενορντ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει και του χρόνου στο Λονδίνο. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που έχει ασχοληθεί το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για καμία υπόθεση ποδοσφαιριστή.

SPORTFM, PHOTO INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί