Θέλει να κρατήσει τον Σεμέδο η Πόρτο, δίνοντας λιγότερα χρήματα στον Ολυμπιακό

Το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα από τα θέματα που θα κληθούν, όπως φαίνεται, να ασχοληθούν «ζεστά» το επόμενο διάστημα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.Η Πόρτο έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, παρότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο διάστημα που παραχωρήθηκε δανεικός στους «δράκους» έπαιξε μόλις 5 λεπτά με την πρώτη ομάδα.Οι […]

Το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα από τα θέματα που θα κληθούν, όπως φαίνεται, να ασχοληθούν «ζεστά» το επόμενο διάστημα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.
Η Πόρτο έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, παρότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο διάστημα που παραχωρήθηκε δανεικός στους «δράκους» έπαιξε μόλις 5 λεπτά με την πρώτη ομάδα.
Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας, λοιπόν, θέλουν αγοράσουν τον παίκτη, αλλά σε καμία περίπτωση με τη ρήτρα των 5,5 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τους Πειραιώτες τον Γενάρη.
Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καλύψουν ένα μέρος των 4,5 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει για να τον πάρουν, ενώ είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν (λόγω και του προβληματικού χαρακτήρα του).
Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, η λογική λέει ότι οι τρεις πλευρές θα βρουν τη λύση με την οποία και ο Σεμέδο θα φύγει από τον Ολυμπιακό, η Πόρτο θα τον κάνει δικό της και ο παίκτης θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.
Σε μία προσπάθεια να γλιτώσει ένα σημαντικό ποσό, η πορτογαλική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να βάλει στις διαπραγματεύσεις και κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα όπως ο δεξιός μπακ Καράτσα (που έπαιξε δανεικός πέρυσι στην Μπελενένσες) ή τον πολύ καλό μέσο Ρομάριο Μπαρό (έπαιξε ως δανεικός στην Εστορίλ).

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί