Θέλει να κρατήσει τον Ανουάρ ο Παναθηναϊκός

Ο Ανουάρ Τουχάμι είναι μια δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η ρήτρα (πάνω από 4 εκατ. ευρώ) είναι απαγορευτική για το τριφύλλι. Ο Τσάβι Ρόκα, πάντως, δεν παρατάει την υπόθεση. Σύμφωνα με το ισπανικό pucelafichajes.com, ο τεχνικός διευθυντής του […]

Ο Ανουάρ Τουχάμι είναι μια δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η ρήτρα (πάνω από 4 εκατ. ευρώ) είναι απαγορευτική για το τριφύλλι.

Ο Τσάβι Ρόκα, πάντως, δεν παρατάει την υπόθεση. Σύμφωνα με το ισπανικό pucelafichajes.com, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα έχει νέες επαφές με τη Βαγιαδολίδ τον Ιούλιο με σκοπό την επέκταση δανεισμού του Ανουάρ για έναν ακόμη χρόνο.

Στο δημοσίευμα, επίσης, γίνεται ξανά λόγος για τον Ελ Χασέν. Ο Μαυριτανός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ισπανική ομάδα και φαίνεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό για μια θέση στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέρουν ξανά οι Ισπανοί.

Από sportfm, φωτο eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί