Θέλει να φύγει από την ΑΕΚ ο Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μετά από 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης για την απόφαση του. Ο Σέρβος μέσος που αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 έφυγε μετά το ματς με τον Άρη για την πατρίδα του και μοιάζει […]

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μετά από 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης για την απόφαση του. Ο Σέρβος μέσος που αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 έφυγε μετά το ματς με τον Άρη για την πατρίδα του και μοιάζει δεδομένο πως δε επιθυμεί να επιστρέψει για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ.


Μάλιστα, είχε έρθει στην Αθήνα και ο εκπρόσωπος του και συζήτησε με την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα διεκδικήσει χρήματα ο παίκτης αρκεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ άκουσε το αίτημα του Σέρβου και δεδομένα δεν… ενθουσιάστηκαν, καθώς σκοπός είναι να αποκομίσει οικονομικό όφελος μέσω πώλησης. Για αυτό ανέφεραν στον εκπρόσωπο του παίκτη, ότι εφόσον υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 θα πρέπει να φέρει χρήματα από πώληση αν θέλει να μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο Κρίστιτσιτς δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το καλοκαίρι και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί εκεί, ώστε να είναι με την οικογένεια του.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί