Θέλει να «δέσει» τον Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ήρθε στον… χαμό του Σεπτεμβρίου και έχει εξελιχτεί σε κορυφαία φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού μαζί με εκείνη του Ίνμπεομ Χουάνγκ. Για τον Χάμες Ροντρίγκες ο λόγος, που ξεχωρίζει στα ματς των Πειραιωτών και με δύο γκολ και μία ασίστ σε οκτώ ματς, έχει αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να ψαχτούν από τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το Φως, οι πρωταθλητές έχουν ήδη ενημερώσει την πλευρά του Κολομβιανού σταρ για την πρόθεσή τους να καθίσουν στο τραπέζι, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συμφωνία με τον Χάμες προέβλεπε μονοετές συμβόλαιο και οψιόν για έναν χρόνο ακόμη.


Κάτι που δίνει στον Ολυμπιακό την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως βέβαια το θέμα να είναι απλό. Άλλωστε, το δημοσίευμα τονίζει ότι για τη φετινή σεζόν, μέρος του συμβολαίου του παίκτη καλύπτει η πρώην ομάδα του, Αλ Γκαράφα.


Σε κάθε περίπτωση, το τάιμινγκ δείχνει καλό, με τον Χάμες να είναι ικανοποιημένος στον ελληνικό σύλλογο και τις συζητήσεις να ενδέχεται να ξεκινήσουν όταν εκείνος επιστρέψει από την εθνική Κολομβίας, όπου έχει κληθεί για το επερχόμενο φιλικό ματς με την Παραγουάη.


Μία κλήση που δεν τον επηρεάζει αναφορικά με την προετοιμασία που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», με τους «καφετέρος» να μην μετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

sportfm/pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί