Θέλει να «δέσει» Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Η Αλτάι πιέζει για την απόκτησή του, καθώς έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις και αναμένεται να επανέλθει με τρίτη δελεάζοντας και τον 24χρονο εξτρέμ με ένα υψηλό συμβόλαιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του Χατζηγιοβάνη, που λήγει το […]

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Η Αλτάι πιέζει για την απόκτησή του, καθώς έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις και αναμένεται να επανέλθει με τρίτη δελεάζοντας και τον 24χρονο εξτρέμ με ένα υψηλό συμβόλαιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του Χατζηγιοβάνη, που λήγει το 2022. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Live Sport έχει γίνει ήδη κρούση στην πλευρά του παίκτη για νέο deal με διπλασιασμό των αποδοχών του, στις 300.000 ευρώ. Πώληση δεν πρόκειται να υπάρξει με ποσό μικρότερο του 1,5 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ. Επίσης στο κάδρο υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης τερματοφύλακα, ενώ πρόθεση είναι να αποκτηθεί και ένας εξτρέμ, ίσως και δύο ανάλογα με πιθανές αποχωρήσεις. Αντίθετα, κίνηση για σέντερ φορ θα γίνει μόνο σε περίπτωση πώλησης κάποιου εκ των Καρλίτος ή Μακέντα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί