Θέλει να «δέσει» άμεσα Λιβάγια η ΑΕΚ

Τις απαραίτητες ενέργειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια καλείται να κάνει η ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας και συζήτησαν από κοντά τις λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας τους. Οι «κιτρινόμαυροι» πρότειναν στον Βιτσέντζο Καβαλιέρα νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας […]

Τις απαραίτητες ενέργειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια καλείται να κάνει η ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας και συζήτησαν από κοντά τις λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» πρότειναν στον Βιτσέντζο Καβαλιέρα νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας για τον 27χρονο άσο, αλλά η κουβέντα «κόλλησε» στο χρηματικό σκέλος της υπόθεσης.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι σημαντική, αλλά όχι και… απαγορευτική.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό διαπιστώθηκε στη πρόσφατη συνάντηση της ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του Λιβάγια, κάτι που δείχνει πως με εκατέρωθεν υποχωρήσεις θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Στόχος, ωστόσο, των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι το θέμα να κλείσει άμεσα, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί