Τερίμ για Ελαμπντελαουί: “Δεν είμαστε καθόλου καλά, ο Θεός θα μας βοηθήσει όλους”

Ένας από αυτούς που επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον άτυχο Ομάρ Ελαμπντελαουί, στο χέρι του οποίου έσκασαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα μάτια, ήταν ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ. Ο θρυλικός Τούρκος προπονητής υποστήριξε: “Νοιαζόμαστε πολύ για τον Ομάρ. Είναι πολύτιμος για εμάς εντός και εκτός γηπέδου. Του μετέφερα τα συναισθήματά μου και […]

Ένας από αυτούς που επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον άτυχο Ομάρ Ελαμπντελαουί, στο χέρι του οποίου έσκασαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα μάτια, ήταν ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ.

Ο θρυλικός Τούρκος προπονητής υποστήριξε:

“Νοιαζόμαστε πολύ για τον Ομάρ. Είναι πολύτιμος για εμάς εντός και εκτός γηπέδου. Του μετέφερα τα συναισθήματά μου και τις σκέψεις μου. Και οι δύο συγκινηθήκαμε. Ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του. Έχει δυνατό σώμα και πιστεύει πως θα γίνει καλά. Ο Θεός θα μας βοηθήσει όλους. Ελπίζω πως θα ανακτήσει την υγεία του όσο πιο σύντομα γίνεται. Για εμάς, η ανθρώπινη υγεία είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε επιτυχία και βαθμολογική θέση. Μας φτάνει να ανακτήσει την υγεία του. Δεν είμαστε καθόλου καλά από χθες”.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί