• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τεράστιος προβληματισμός στην ΑΕΚ – Προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή

Τεράστιος προβληματισμός στην ΑΕΚ – Προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή

Αρκετά προβληματισμένοι είναι οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι με τον Άγιαξ, τα οποία θέτουν την ομάδα αντιμέτωπη με έναν τεράστιο κίνδυνο τιμωρίας.

Αυτή, μέχρι τώρα, δεν μπορεί να υπολογιστεί ποια θα είναι καθώς, δεν είναι γνωστό το κατηγορητήριο για το οποίο θα κληθεί να δώσει «απαντήσεις» η Ένωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία όλων των υπεύθυνων φορέων του ματς με εκπροσώπους από την πλευρά της ΑΕΚ. Σε αυτό ο υπεύθυνος ασφαλείας έκανε μια καταγραφή των γεγονότων από την οποία προέκυψε ότι υπάρχουν τραυματίες οπαδοί του Άγιαξ αλλά και οπαδοί της Ένωσης.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη σύσκεψη στην οποία τέθηκε το θέμα των επεισοδίων. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν φροντίσει να αναδείξουν τον κίνδυνο και στην πρωινή σύσκεψη της Τρίτης, πριν το ματς. Εκεί παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Αστυνομίας, έχοντας προηγηθεί και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το προηγούμενο βράδυ, οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ είχαν τονίσει προς εκείνους του Άγιαξ ότι θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή για να μην «μπερδευτούν» και οπαδοί από άλλες ομάδες ανάμεσα σε αυτούς του Άγιαξ, υπογραμμίζοντας ότι το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο.

«Δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αν υπάρξουν μόνο οπαδοί του Άγιαξ στην εξέδρα τους. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη», ήταν κάποια από τα λόγια των ανθρώπων της Ένωσης. Μάλιστα, υπήρξε συνεχής επικοινωνία με τους υπεύθυνους ασφαλείας που συνόδευαν τους οπαδούς του Άγιαξ υπογραμμίζοντας να προσέξουν ιδιαίτερα.

Από SportFm