Τένις-Monte Carlo Masters: Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση»

Ο 23χρονος έχει κατακτήσει επτά τίτλους σε επίπεδο τουρνέ στην καριέρα του, αλλά δεν έχει σηκώσει τρόπαιο από τη Λυών τον περασμένο Μάιο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Rolex Monte-Carlo Masters, αφού σήμερα στην αναμέτρηση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, επικράτησε του Σέρβου Λάσλο Τζέρε με 7-5, 7-6 (1) σε 1 ώρα και 53 λεπτά, και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

«Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση. Είναι ένας τενίστας (σ.σ: ο Τζέρε) που αγωνίζεται πολύ καλά στο χώμα. Παραμένει συνεπής και έπρεπε πραγματικά να δουλέψω σκληρά για αυτή τη νίκη. Ήταν σημαντικό να κάνω ένα καλό δυναμικό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ και να παραμείνω στα ράλι και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου όταν εμφανίστηκαν», είπε ο Τσιτσιπάς που δεν είχε χάσει σετ στο δρόμο για τον πρώτο του τίτλο στο ATP Masters 1000 στο χώμα το 2021.

Ο 23χρονος έχει κατακτήσει επτά τίτλους σε επίπεδο τουρνέ στην καριέρα του, αλλά δεν έχει σηκώσει τρόπαιο από τη Λυών τον περασμένο Μάιο.

Θα συνεχίσει την προσπάθειά του αντιμετωπίζοντας τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν (επικράτησε του Ιταλού Λορέντζο Μουζέτι με 2-6, 6-4, 6-3 μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά) στον 13ο προημιτελικό του Masters 1000.

«Τόσο ο Σβάρτσμαν όσο και ο Μουζέτι μπορούν να αγωνιστούν καλά στο χώμα», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

«Και οι δύο έχουν ένα καλό παιχνίδι για χωμάτινα γήπεδα και το μόνο που έχω να κάνω είναι να είμαι έτοιμος και να εμφανιστώ με καλή νοοτροπία και να κάνω τη δουλειά μου με πάθος και αφοσίωση».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί