Τέλος ο Λοπετέγκι από την Ισπανία παραμονή του Μουντιάλ!

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να απολύσει τον Χουλέν Λοπετέγκι ακριβώς πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπειτα από τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ο σεισμός που προκάλεσε η είδηση της ανακοίνωσης του Χουλέν Λοπετέγκι ως νέου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην απόλυση του 51χρονου τεχνικού την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Από το βράδυ της Τρίτης στο στρατόπεδο της Ομοσπονδίας επικρατούσε μεγάλος εκνευρισμός για τη συμφωνία του Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ανακοίνωση των Μερένχες λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και όλα έδειχναν πως ο πρόεδρος, Λουίς Ρουμπιάλες θα έπαιρνε την απόφαση πάνω του για την απόλυση του Λοπετέγκι.

Το πρωί της Τετάρτης για περίπου δύο ώρες υπήρχαν έντονες συζητήσεις μεταξύ Λοπετέγκι, Ομοσπονδίας και παικτών, με τους τελευταίους να προσπαθούν να πείσουν τον Ρουμπιάλες να αλλάξει απόφαση και να διατηρήσει τον 51χρονο τεχνικό στο τιμόνι.

Οι ποδοσφαιριστές κατέστησαν σαφές στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι ήθελαν να πάνε με αυτόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να μην διαταραχθεί περισσότερο το κλίμα και για κάποια λεπτά φαινόταν ότι το είχαν καταφέρει.

Ωστόσο στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου, η οποία μάλιστα καθυστέρησε συνολικά για μιάμιση ώρα, ο Ρουμπιάλες ανακοίνωσε την απόλυση του Λοπετέγκι, παραμονή του Μουντιάλ!

Από Gazetta

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu