η οποία τον «τελείωσε» το μεσημέρι της Δευτέρας (25/01).
Μετά από 18 μήνες στον πάγκο της Τσέλσι, ο Λάμπαρντ φεύγει ως αποτυχημένος παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του, αδυνατώντας να φτάσει τους στόχους που είχαν τεθεί ειδικά σε μια σεζόν στην οποία ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είχε «σπρώξει» πολύ χρήμα για μεταγραφές.
Μοναδική επιτυχία του «Λαμπς» στην πιο σημαντική πρόκληση της σύντομης προπονητικής του καριέρας (σ.σ πιο πριν προπονούσε την Ντέρμπι) είναι μόλις ένα προσωπικό βραβείο τον περασμένο Οκτώβριο, αυτό του καλύτερου προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ για τον συγκεκριμένο μήνα.
«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση και όχι κάποια την οποία ο ιδιοκτήτης και το συμβούλιο πήραν ελαφρά τη καρδία. Είμαστε ευγνώμονες στον Φρανκ για όσα έχει καταφέρει στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας, ωστόσο τα πρόσφατα αποτελέσματα και οι πρόσφατες εμφανίσεις δεν ταίριαζαν με τις προσδοκίες μας. Ο σύλλογος έχει μείνει στην μέση της βαθμολογίας και χωρίς ξεκάθαρη πορεία για το μέλλον αλλά και χωρίς ορατή βελτίωση.
Μόνο καλό δεν μπορεί να είναι που χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν θρύλο του κλαμπ όπως ο Φρανκ, αλλά η απόφασή μας ήταν πως τώρα χρειαζόταν μια αλλαγή για να βελτιωθούμε στο υπόλοιπο της σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση για τον Λάμπαρντ, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος πριν έναν μήνα και μία ημέρα είχε απολυθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.
(protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο δήμος Θεσσαλονίκης δημιουργεί 120 νέες και δωρεάν θέσεις στάθμευσης κοντά στα δικαστήρια
- Η γαλλική κυβέρνηση παρακαλεί τους αγρότες που διαδηλώνουν να σταματήσουν εν όψει Χριστουγέννων
- Νέες συναντήσεις για το ουκρανικό όσο ο πόλεμος συνεχίζεται
- Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει όλα τα αρχεία της υπόθεσης Έπσταϊν
- Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Πρώτη εμπορική συναλλαγή μεταξύ των δύο χωρών ύστερα από τρεις δεκαετίες πολέμων
- Αναστέλλονται τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης για κτηνοτρόφους που πλήττονται από την ευλογιά αιγοπροβάτων
- Τουρκία: Ρωσικό drone συνετρίβη στη Νικομήδεια
- «Βόμβα» από Μακρόν: «Πρέπει να ξαναρχίσουμε να μιλάμε με τον Πούτιν»
- Υπογραφή προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας – Αρμενίας
- Ταϊβάν: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Ταϊπέι από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι









