Τέλος και επίσημα ο Γκαρσία από τον πάγκο του ΠΑΟΚ – Νέος προπονητής ο Λουτσέσκου – BINTEO

Πλήρωσε ενδεχομένως την συμπεριφορά του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ή είχαν πέσει από πριν υπογραφές με τον Ρουμάνο προπονητή;

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη δύο ωρών που είχαν Ιβάν Σαββίδης και Πάμπλο Γκαρσία στο «Μακεδονία Παλλάς» με θέμα συζήτησης τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά αποχώρησε από το ξενοδοχείο χωρίς να δώσει είδηση ενώ σε ερωτήσεις του Τύπου αρκέστηκε απλά να πει «όλα καλά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε πρώτα ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95.5, νέος προπονητής του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δέχθηκε μια πρόταση για να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες αλλά δεν έχει απαντήσει στον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ του μετέφερε πως θα ήθελε τον Γκαρσία προπονητή όταν ο Δικέφαλος μπει στη Νέα Τούμπα!
Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και αναφέρεται ότι στη συνάντηση ήταν το δ.σ. της ΠΑΕ και όλο το επιτελείο της ομάδας. Ο Σαββίδης ευχαρίστησε τον Γκαρσία και τους συνεργάτες του για το Κύπελλο και για το γεγονός ότι δούλεψε όλο τη χρονιά. Του μετέφερε πως θεωρεί πως πρέπει να συνεχίσουν μαζί, ο σύλλογος θα δώσει τα εφόδια στον Πάμπλο και το επιτελείο του να εκπαιδευθούν σε πολύ υψηλά στάνταρ και να προστατευθούν από τη φθορά.

Ο ίδιος ο Πάμπλο ευχαρίστησε τον Σαββίδη και είπε πως σέβεται την απόφαση. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Του προτάθηκε να δουλέψει με το επιτελείο του και να αναλάβει εν λευκώ τον ΠΑΟΚ Β’, χωρίς ο Ουρουγουανός να έχει απαντήσει ακόμη.

(metrosport – φωτο: photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί