«Τελικός» με Πόρτο για τον Ολυμπιακό

Την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία του Μανθάνο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ εξέφραζαν στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ήττα με 2-1 στη Μασσαλία για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα για το δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο Ισπανός, στο χέρι του Ραφίνια στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο […]

Την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία του Μανθάνο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ εξέφραζαν στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ήττα με 2-1 στη Μασσαλία για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα για το δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο Ισπανός, στο χέρι του Ραφίνια στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Βραζιλιάνος έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις στον διαιτητή, τον οποίο «κατηγορούν» πως στην επίμαχη φάση δεν πήγε στο VAR για να δει το βίντεο, όπως έκανε στην αντίστοιχη περίπτωση με τον Σισέ και εμπιστεύτηκε τους συνεργάτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πίστευαν στα μάτια τους για την απόφαση του ρέφερι και, μάλιστα, ο Πέντρο Μαρτίνς τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για την αντίδρασή του για ένα επιθετικό φάουλ που δόθηκε για ένα επιθετικό φάουλ του Ελ Αραμπί πάνω στον Μανταντά.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό οφείλουν να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, ενώ την άλλη εβδομάδα είναι ο «τελικός» με την Πόρτο στην τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Το μοναδικό σενάριο πρόκρισης στους «32» του Europa League είναι ο Ολυμπιακός να φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στους Πορτογάλους από τη Μαρσέιγ, η οποία παίζει στην Αγγλία με την αδιάφορη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Βόλο, ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Χασάν, ενώ ο Βαλμπουενά έχει ανεβάσει ρυθμό και ίσως να προλάβει το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούμα, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις και νιώθει έτοιμος για την επιστροφή του.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί