Τελική ευθεία για χαφ και εξτρέμ στην ΑΕΚ

Σύσκεψη κορυφής είχαν μέχρι αργά χθες (30/8) το βράδυ στην ΑΕΚ και οι τελευταίες ώρες της θερινές μεταγραφικής περιόδου θα είναι κρίσιμες.

Aκόμα και μέχρι αργά χθες (30/8) το βράδυ κυκλοφορούσαν πολλές και διάφορες και πληροφορίες και φημολογίες σχετικά με τα μεταγραφικά κτυπήματα που θα κάνει η ΑΕΚ την ύστατη ώρα. Την ίδια στιγμή, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη κορυφής, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κάτι που σημαίνει πως παραμονή πλέον του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, έπεσαν στο τραπέζι οι τελικές κινήσεις. Ως εκ τούτου οι τελευταίες ώρες πριν πέσει η αυλαία της θερινής αγοράς, θα είναι κρίσιμες για την ΑΕΚ.

Επί της ουσίας όλα είναι ανοικτά (και θα είναι μέχρι τέλους) τόσο για την θέση του εξτρέμ, όσο και γι αυτή του χαφ. Για την ενίσχυση του άκρου της επίθεσης δεν έχει «καεί» εντελώς ούτε η περίπτωση του Νάρσινχ, ούτε του Πιρές (που μάλιστα φαίνεται να κερδίζει έδαφος), ούτε καν του Καρέλη που έχει χάσει έδαφος αλλά παραμένει στο τραπέζι. Ούτε καν το ενδεχόμενο μιας κίνησης – έκπληξη δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα πιο θολό είναι το τοπίο για τη μεσαία γραμμή. Και όλα επίσης είναι ανοικτά. Από μια κίνηση δυνατή της τελευταίας στιγμής, μέχρι την επιστροφή στο υπόθεση «Κονέ».

Η ΑΕΚ έχει περιθώριο να κάνει μεταγραφή μέχρι και απόψε (31/8) στις 20.00. Ωστόσο έναν παίκτη που ακόμα και σήμερα μείνει ελεύθερος, η Ένωση μπορεί να τον αποκτήσει μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη, ενώ έως και την Δευτέρα (3/9) έχει την δυνατότητα να τον δηλώσει και στην λίστα για τους ομίλους του Champions League.

sport24

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...