Τελειώνει του Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Νέα επαφή με τον Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος συνεχίζει με την εθνική Τσεχίας στο Euro 2020, είχε το τελευταίο διήμερο η διοίκηση του Ολυμπιακού.Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες επανέλαβαν στον Τσέχο τερματοφύλακα πως θέλουν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του και η απάντηση του παίκτη ήταν θετική!Ο διεθνής γκολκίπερ παρουσιάζεται θετικός […]

Νέα επαφή με τον Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος συνεχίζει με την εθνική Τσεχίας στο Euro 2020, είχε το τελευταίο διήμερο η διοίκηση του Ολυμπιακού.
Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες επανέλαβαν στον Τσέχο τερματοφύλακα πως θέλουν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του και η απάντηση του παίκτη ήταν θετική!
Ο διεθνής γκολκίπερ παρουσιάζεται θετικός σε μία τέτοια περίπτωση, αλλά όπως είναι φυσικό το μυαλό του πηγαίνει στις υποχρεώσεις που έχει με την εθνική του ομάδα και τις προσφορές που μπορεί να προκύψουν μετά την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Βάτσλικ έχει αφήσει να εννοηθεί πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να αγωνιστεί στην Ισπανία, αλλά όχι σε κάποια μικρομεσαία ομάδα της Primera Division.
Κάπου εκεί προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και φαίνεται πως τον δελεάζει η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν, ενώ στο οικονομικό οι δύο πλευρές δεν είχαν μεγάλη απόσταση.
Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι η υπόθεση να μην τραβήξει παραπάνω, ανεξάρτητα από την πορεία που θα έχει η Τσεχία στο Euro 2020.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί