«Τελειώνει» ο Ουάρντα στον ΠΑΟΚ!

Ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Αμρ Ουάρντα στη χθεσινή-πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι αρκετό για να τελειώσει από την ομάδα.Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδινε εντολές στους ποδοσφαιριστές του, τις οποίες ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αγνοούσε.Σε κάποια φάση αντέδρασε ο Ρουμάνος τεχνικός και του είπε σε έντονο να φύγει από την […]

Ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Αμρ Ουάρντα στη χθεσινή-πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι αρκετό για να τελειώσει από την ομάδα.
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδινε εντολές στους ποδοσφαιριστές του, τις οποίες ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αγνοούσε.
Σε κάποια φάση αντέδρασε ο Ρουμάνος τεχνικός και του είπε σε έντονο να φύγει από την προπόνηση. Ο Ουάρντα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά ο Λουτσέσκου ήταν ανένδοτος.
Ο διεθνής άσος πήγε και κάθισε σε έναν πάγκο, όμως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του.
Πρώτα κλότσησε μία μπάλα και στη συνέχεια πέταξε κάτω ένα μπουκάλι, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον προπονητή του.
Ο Λουτσέσκου συζήτησε με τον Χρήστο Καρυπίδη και εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ουάρντα δύσκολα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ίσως σήμερα να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, και να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσει (ξανά) την καριέρα του.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί