«Τελειώνει» ο Καλάθης για τον Παναθηναϊκό – Αποσύρονται οι «πράσινοι»

Οριστικά προς… ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση του Νικ Καλάθη για τον Παναθηναϊκό. Και αλλαγή πλεύσης για τους πράσινους, οι οποίοι εγκαταλείπουν την υπόθεση του διεθνή γκαρντ και στρέφουν πλέον το βλέμμα τους αλλού. Ο λόγος;

Όπως διαρρέεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού (κάτι που έχει συμβεί σε κάθε εξέλιξη με τον Καλάθη, αφού η πλευρά του παίκτη δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ) ο Καλάθης ζήτησε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια προκειμένου να επιστρέψει και να φορέσει τα πράσινα. Με τους πράσινους να κλείνουν οριστικά το θέμα και να κοιτάζουν την αγορά ώστε να βρουν άλλον παίκτη για τη θέση του βασικού γκαρντ.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από την πλευρά του συλλόγου, ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αρχικά πρόταση ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο δύο χρόνων στον 33χρονο παίκτη.

Η πλευρά του παίκτη απάντησε πως ήθελε συνεργασία τριών ετών, με τους «πράσινους» να ισχυρίζονται πως κατέθεσαν νέα πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια και βάζοντας… deadline στον παίκτη για να απαντήσει.

Τελικά ο Καλάθης φέρεται να ζητάει 4,5 εκατομμύρια για τρία χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να εγκαταλείπει την υπόθεση και να ενεργοποιεί πλέον το Plan B.


Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει αυτά τα χρήματα για να ενισχυθεί στις θέσεις «1», «2» και «3» και πλέον απομένει να δούμε τι θα βρει στην αγορά, με τις επιλογές συνεχώς να μειώνονται για ποιοτικούς παίκτες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί