Τα ζευγάρια των playoffs: Εκτός Ηρακλής και Άρης

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε και την εβδομάδα 10-16 Μαΐου αρχίζουν τα playoffs. Πέρα από τα ήδη γνωστά ζευγάρια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Προμηθέας-Περιστέρι «κλείδωσαν» και τα άλλα δύο μετά την οριστικοποίηση της τελικής κατάταξης. Ο πρώτος στη regular season Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον Ιωνικό που πήρε το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο, ενώ το δεύτερο Λαύριο με τον Κολοσσό που τερμάτισε στην έβδομη θέση. Εκτός έμειναν ο Ηρακλής […]

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε και την εβδομάδα 10-16 Μαΐου αρχίζουν τα playoffs. Πέρα από τα ήδη γνωστά ζευγάρια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Προμηθέας-Περιστέρι «κλείδωσαν» και τα άλλα δύο μετά την οριστικοποίηση της τελικής κατάταξης.

Ο πρώτος στη regular season Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον Ιωνικό που πήρε το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο, ενώ το δεύτερο Λαύριο με τον Κολοσσό που τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Εκτός έμειναν ο Ηρακλής και ο Άρης, που δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

1. Παναθηναϊκός (1ος)-Ιωνικός Νίκαιας (8ος)
2. Λαύριο (2ο)-Κολοσσός (7ος)
3. Προμηθέας (3ος)-Περιστέρι (6ο)
4. ΑΕΚ (4η)-ΠΑΟΚ (5ος)

Ο πρώτος γύρος των playoffs κρίνεται στις δύο νίκες και στα ημιτελικά ζευγαρώνονται οι νικητές 1 και 4, καθώς και οι νικητές 2 και 3.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί